10/5/12

A Light Far Out

Τον τελευταίο καιρό έχουν σκάσει ένα σωρό γαμάτοι δίσκοι και δεν έχω χρόνο για χάος, τι σκατά πια. Θα κοιτάξω να τους μαζέψω σχετικά γρήγορα, μήπως και προχωρήσω σε τίποτα πιο ενδιαφέρον. Μέρα παρά μέρα δισκοκριτική. Σαν τον παλιό καλό καιρό.
Λοιπόν, επέστρεψαν οι The Wake. Αυτοί της Σάρας. Τα νέα είναι ευχάριστα. Αν εξαιρέσεις τη φωνή που 'χει μια παραπάνω ωριμότητα, είναι και η ηλικία στη μέση, δεν έχει αλλάξει και τίποτα περισσότερο. Ίσως να ταίριαζαν καλύτερα στη Shinkansen. Ξέρω ρε. Προσπαθώ να σου δείξω την εξέλιξη στον ήχο με απλά λόγια.
Μου φαίνεται ότι το σωστότερο θα ήταν σε κάθε review για twee δίσκο, απλά να κάνω copy/paste τα ίδια για μελαγχολίες, νοσταλγίες, ποδήλατα, εξοχές, αλλά όχι. Προσπαθώ να εντρυφήσω κι έτσι. Να μπω στη φάση. Μόνο τέτοια ακούω φέτος, τελείωσε. Κάπως να πάρει πόδι η φτώχεια ρε. Λίγη χαρά, δε γίνεται αλλιώς. Παίζει μια ανάταση, θα πρέπει να κλαφτεί πολύ ο αφεντικός για να μου κάνει μείωση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής...
Γάμησέ το, όχι πολιτική εδώ μέσα, τα γράφω στο twitter αυτά, υποτίθεται... Λίγα και επιθετικά, έτσι, να μη γίνεται τίποτα σαφές, να μένει στα όρια του "αστεϊσμού" με πολιτική χροιά κάπως.
Και θέλω ρε να ξεχάσω το μαλάκα με το Corsa που 'χε γράψει με μαρκαδόρο Manowar στο πίσω μέρος... Σκέψου αυτόν από μπροστά με τους μαλακοκαύληδες τους φίλους του κι εμένα από πίσω. Ίδια αυτοκίνητα, με μία διαφορά μόνο. Όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία από μόνη της. Θα επανέλθω. Manowar, ρε μαλάκα... Αν είναι δυνατόν.

10 σχόλια:

  1. Manowar με μαρκαδόρο.. Ok. Kαι νόμιζα πως τα'χα δει όλα με το "tribal" με μαρκαδόρο στο καπώ. Αλλά όχι. Πάντα υπάρχει κάτι παρακάτω.
    Καμηλέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...υπάρχει ακόμα κόσμος που ακούει manowar?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...υπάρχει ακόμα κόσμος που ακούει manowar?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και manowar και χρυσά αυγά...σαν να έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα εκεί κάτω...πάντως ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι κάποιος ακούει εν έτη 2012 manowar...πες μου ότι παίζει να φοράνε ακόμα και εκείνα τα πέτσινα βρακιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βρακιά δεν είναι πέτσινα, είναι ΓΟΥΝΙΝΑ! Έχει διαφορά... Και νομίζω τα 'χουν βγάλει τώρα. Είναι και κάποιας ηλικίας. Αλλά το ντεκολτέ του τραγουδιστή εκεί...

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Οι Manowar έχουν και στίχο που λέει "Back to the Glory Of Germany", μην ξεχνιόμαστε...

      Διαγραφή
  6. πόσα καντάρια μαλακίας μπορεί να κουβαλά ένας άνθρωπος?
    ατελείιιωτααα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή