30/3/12

The Sea Within You

Μόλις έμαθα ότι στην Καισαριανάρα δρα συμμορία που κόβει ουρές από γάτες. Έκοψε και μιας φίλης. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκατά μπορεί να 'χουν στο κεφάλι τους αυτά τα μαλακισμένα. Ειλικρινά όμως... Έχω ένα θέμα με το βασανισμό ζώων. Άστο, δε θέλω να το αναλύσω άλλο, γκόνζο δημοσιογραφία κατάσταση, ας μείνει εκεί.
Σε συνδυασμό με το ότι οι Cats on Fire στο υπέροχο "All Blackshirts to Me" έχουν και πολιτικό κομμάτι, πραγματικά που στον πούτσο πάει αυτός ο κόσμος; Μαλάκα, δεν ξέρω. Twee μπάντα που ασχολείται με τα κοινά; Γιατί όχι...
Γιατί όχι... Είναι πολύ δυνατή η γαμημένη η πρώτη εικόνα και  η τέχνη δεν μπορεί να απαλύνει το αίσχος. Αναγκαστικά επιστρέφω. Σε τι μπορεί να τους έφταιξε το ζωάκι; Και να 'ταν μόνο ένα. Μου είπαν ότι βρήκαν πολλές ουρές... Αδυνατώ να το εξηγήσω. Το φέρνω βόλτες στο μυαλό μου και δεν μπορώ να διώξω τη σκηνή που ένα μάτσο κακοποιημένα ανθρώπινα σκατά επιτίθενται σε κάτι τελείως ανυπεράσπιστο. Πόσο - μαλακία - φάση. Σοβαρά...
Το 'χω πάρει πολύ βαριά ε; Στην τελική ένα ζώο είναι, σωστά; Δε σοβαρολογείς, ελπίζω... Κοίτα, γάμησέ το, έχω νεύρα τώρα.

Υ.Γ.: Στο δίσκο οφείλω να επιστρέψω, το ξέρω. Θα το κάνω κι ας μην έχω τους ψυχαναγκασμούς προηγούμενων ετών, απλά μου άρεσε. Και θέλω.

2 σχόλια:

  1. ...πολύ πολύ καλό το νέο άλμπουμ των Cats On Fire!...και συνεχίζω ν' αναρωτιέμαι τι μπορεί να έχει μέσα το νερό που πίνουν οι Σκανδιναβοί και βγάζουν τόσο υπέροχη ποπ μουσική... ή μήπως το δικό μας είναι ποτισμένο με φυτοφάρμακα και γεμίσαμε με ΜΑΛΑΚΕΣ σαν και αυτούς που αναφέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... εμάς εδώ είναι μάλλον ποτιζμένο με σκατά, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή